EKIPA

Anja Blaj

Predsednica

Vodi in koordinira delo društva ter ga zastopa v javnosti. Kot dolgoletna članica društva povezuje predstavnike blockchain industrije z regulatorji in preostalimi deležniki. Skrbi tudi za dogovore o sodelovanju z drugimi sorodnimi slovenskimi in svetovnimi organizacijami.

Saša Kojić

Upravni odbor

Član upravnega odbora, ki je v podjetju Danfoss zadolžen za vodenje poslovne enote postaj za prenos in integracijo energije. Ob raziskovanju področja uporabe blockchain-a med različnimi energetskimi sektorji, Saša aktivno povezuje društvo z vodilnimi podjetji, instiuti in projekti ter skrbi za komunikacijo z regulatorji in predstavniki države.

Marina Markežič

Upravni odbor

Skrbi za povezovanje deležnikov blockchain industrije z regulatorji in z izkušnjami, ki jih je pridobila skozi večletno delo s startupi in podjetji, ki so finančna sredstva pridobila prek množičnega financiranja, pomaga usmerjati in voditi društvo.

Dr. Peter Merc

Upravni odbor

Prvi koordinator, povezovalec regulatorjev in Blockchain industrije, zaslužen za ustanovitev društva Blockchain Think Tank Slovenia. Doktor bančnega prava, lastnik družbe Lemur Legal, specializirane za svetovanje blockchain projektom.

Luka Perčič

Upravni odbor

Raziskovalec ter arhitekt na področju kritpografije in sorodnih sistemov. Vodi ekipo ZeroPass ki se ukvarja z razvojem pametnih pogodb, družbenim povernitvam kriptografskih ključev, ter uvozu obstoječih identitet v javna omrežja.

Martin Megušar

Tajnik

Skrbi za ažurno komunikacijo s člani in skupnostjo kakor koordinacijo in pretok informacij med društvom in javnostjo. Obenem pa povezuje tudi študentske organizacije in univerze z društvom.

Peter Trček

Bivši predsednik

Častni član društva, ki novo vodstvo podpira in mu svetuje pri opravljanju novih nalog in razvijanju strategije. Z dolgoletnimi izkušnjami na področju blockchain-a prispeva k boljšemu vpogledu v zmožnosti nadaljnega razvoja tovrstne tehnologije.

OBVESTILA

Registrijajte se, da boste  dobivali obvestila.

Smo neprofitna organizacija. Z namenom, da takšni ostanemo in nadaljujemo z delom, vas prosimo, da razmislite o dobrodelnem prispevku, ki ga lahko nakažete na:
BTC: 1LDvsESFkf6n1QpF9PBcfxVeq5P5pyZQa5
ETH: 0xDa26dAf62dC79EE26699FaD53dB6C8
D0cbf5c2c6
©2020 Blockchain Think Tank Slovenija
Privacy Policy